ARRANGEMENTEN

Grand Café Winston is bij uitstek de plek om iets te vieren. Of het nu een verjaardag, familiefeest of bedrijfsuitje is. Op onze eerste etage vindt u een supergezellige bowlingbaan. Daarnaast zijn er ook nog verschillende speelautomaten, zoals een pooltafel, airhockey, een dartkast etc. Met een fenomenaal uitzicht over de Roode Steen en zijn prachtige bar is deze ruimte zeer geschikt voor een gezellig samenzijn. Daarnaast bieden wij verschillende arrangementen voor groepen.

Hier onder vindt u verschillende arrangementen. Mocht u een offerte op maat willen, neem dan gerust contact met ons op.

Arrangementen-winston

Op onze eerste etage vindt u een super gezellige bowlingbaan. Daarnaast zijn er ook nog verschillende speelautomaten, zoals een pooltafel, airhockey, een dartkast etc. De verschillende spelautomaten werken allemaal op muntgeld.

Wij beschikken over 3 fun-bowlingbanen. Deze zijn korter en de ballen zijn kleiner. Het maximaal aantal personen per baan is zes. Wilt u van te voren reserveren dan kan dat natuurlijk.

De bowlingbanen kunt u ook per uur huren. De huur van 1 baan bedraagt €15,- per uur. Met een fenomenaal uitzicht over de Roode Steen en zijn eigen bar is deze ruimte zeer geschikt om aansluitend een borrel en een hapje te nuttigen.

Wilt u het bowlen combineren met een diner dan kan dat natuurlijk ook.

Voor groepen hebben wij verschillende menusuggesties, of u kunt kiezen voor een dinertour.

Voor de kleintjes hebben wij Funny Meal Boxen met daarin een kindermenuutje en een verrassing, aan te vullen met een kinderijsje naar keuze Ook leuk voor bv een verjaardag.

U kunt ook kiezen voor een aansluitend diner of borrel in één van onze zusterbedrijven. Wij verzorgen voor u de gehele reservering, u hoeft dan zelf niet met meerdere locaties contact op te nemen. Bekijk onze zusterbedrijven op de homepagina rechts.

Mail voor verdere informatie of een offerte op maat.

MENU 1

Tomatensoep met crème fraîche

of

Weeksoep

Saté van kippendijen 

of

Beefburger 

Koffie of Thee

€ 19.50 p.p.

————————–

MENU 2

Nacho cheese uit de oven met jalapenos en guacamole

of

Gerookte zalm met limoendressing en kappertjes

USA steak met knoflookjus

of

Op de huidgebakken zalmfilet

Huisgemaakte Chocoladetaart

€ 25.50 p.p.

————————–

MENU 3